Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u znanost i inovacije - Prvi poziv“
Svrha Poziva je povećanje tržišno orijentiranih IRI aktivnosti podupiranjem suradničkih projekata znanstvenih organizacija i diseminacije rezultata u poslovni sektor u cilju rješavanja tržišnih nedostataka nastalih zbog nedostatnog ulaganja u istraživanje i razvoj te podizanja razine visoko kvalitetnih istraživačko-razvojno–inovacijskih aktivnosti u Republici Hrvatskoj.
 
Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 158.460.000,00 kuna. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava (potpore Europskog fonda za regionalni razvoj) koji se može dodijeliti pojedinom projektu u okviru ovog Poziva iznosi 6.080.000,00 kuna.
 
Rok za dostavu projektnih prijedloga je 1. rujna 2017. godine.
 
Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje održat će se 12. srpnja 2017. godine u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Rok za prijavu je do 4. srpnja 2017. godine na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Predviđeno trajanje informativne radionice je od 10:00 do 15:30 sati. 

Više informacija o pozivu i dokumentaciji možete pronaći na poveznici.