Informativna radionica za Poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“
Informativna radionica za Poziv Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj održat će se 25. svibnja 2018. godine u multimedijalnoj dvorani u prizemlju Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38 u Zagrebu.
 
Cilj informativne radionice je predstaviti i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije o otvorenom Pozivu. 
 
Sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je prijaviti najkasnije do 15. svibnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijavi na radionicu potrebno je priložiti popunjenu tablicu sa svim podacima o sudionicima koji će prisustvovati na radionici. 
 
Također, na istu e-mail adresu mogu se postaviti pitanja prije održavanja same radionice kako bi se odgovori mogli pripremiti za dan održavanja iste. Na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript moguće je samo poslati prijavu za sudjelovanje na radionici i pitanja prije same radionice, a ostala pitanja koja će se postavljati nakon radionice šalju se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zaprimljena pitanja i odgovori bit će objavljeni na središnjoj stranici ESI fondova i portalu eFondovi gdje možete preuzeti i natječaju dokumentaciju za ovaj Poziv. 
 
 
 

Novosti

Prijave projekata putem sustava eFondovi

Sustav eFondovi je informatički sustav namijenjen za prijavu i provedbu projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Saznaj više

Održani Dani otvorenih vrata EU projekata u Rijeci

Dani otvorenih vrata EU projekata održani su 9. i 11. svibnja u Rijeci, a u nastavku možete pogledati prezentacije održanih projekata. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Natječaj je otvoren do 2. srpnja 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Obzor 2020. radionica „Odgovorno istraživanje i istraživački integritet te otvorena znanost u MSCA projektima“

Prijavite svoje sudjelovanje!

Saznaj više

Radionica “Kako pripremiti LIFE projekt” u Rijeci

Informativna radionica održat će se 29. svibnja u Rijeci. 

Saznaj više


Informativna radionica za Poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“

Informativna radionica održat će se 25. svibnja u Zagrebu. 

Saznaj višeArhiva