Studenti drže ključeve Grada
Ponedjeljak, 14.05.2018.

ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

 

     


 
''U samo dva slučaja predajemo ključeve Grada: za Riječki karneval i za Student Day Festival, a na koncerte vas, vjerujem, ne treba posebno pozivati'', istaknuo je danas gradonačelnik Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel te predao ključeve grada Rijeke predsjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Pegi Pavletić.

 

U prostoru Ri Info-a danas, 14. svibnja 2018. održana je predaja ključeva grada Rijeke od strane gradskih vlasti u ruke studentima. Ova je predaja postala tradicija, kao i sam Student Day Festival, čije ćemo ove godine pratiti 9. izdanje.

 

''Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci najbolji je, bez sumnje, studentski zbor u Hrvatskoj, a SDF je postao brend neusporediv s ičime u Hrvatskoj. Ponosna sam i zadovoljna na naše studente i zahvalna Gradu i Županiji, našim partnerima. Želim svima uspješnu organizaciju i puno dobre zabave'', obratila se prisutnima rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija.

 

U ime Primorsko-goranske županije obratio se g. Goran Pertc, pročelnik Ureda županije. Pegi Pavletić predsjednica Studentskog zbora najavila je sportska, a Alen Tibljaš, predstavnik RiKUP-a predstavio program.


Podsjetimo, Festival će biti održan u petak i subotu, 18. i 19. svibnja 2018., a organizatori su posebno ponosni na zvučna imena izvođača: Bajagu, Hladno pivo, S.A.R.S. i TBF, kao i mnogobrojne riječke bendove koji će nastupiti. 


PROGRAM 

 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_CVT_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk