Info-dan na STEPRI-u
Srijeda, 18.02.2015.

srijeda, 18. veljače 2015.

U petak, 20. veljače 2015. s početkom u 11 sati u velikoj dvorani na prvome katu Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (STEPRI), Ulica Slavka Krautzeka 83 A, Kampus Sveučilišta u Rijeci, bit će održan info-dan ''Financiranje mikro, malih i srednjih poduzeća i istraživanja i razvoja''. Predviđeno trajanje prezentacije je od 11 do 13 sati.

Info dan organizira STEPRI u suradnji s Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar Hrvatske banke za obnovu i razvitak i Europskom poduzetničkom mrežom.

Cilj je prezentacije upoznati znanstvenike s programima financiranja HBOR-a i HAMAG-BICRO-a (RAZUM I IRCRO), kojima se financira: ulaganje u osnovna i/ili obrtna sredstva, nabavu potrebne opreme i materijala, troškove adaptacije i najma poslovnog prostora, prateće usluge i druge troškove vezane uz unaprjeđenje i provođenje projekta.

Prijavitelji za financiranje mogu biti i fizičke osobe, koje u slučaju odabira za financiranje moraju osnovati poduzeće, ako žele postati korisnikom dodijeljenih sredstava.

Broj sudionika je ograničen, a prijave se obavljaju putem ONLINE OBRASCA.

Za dodatne informacije nazovite 051 / 265 – 962  ili  099 / 2414 – 849.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk