Priznanje Robertu Liculu
Srijeda, 11.11.2015.

srijeda, 11. studenoga 2015.
Student Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci Roberto Licul, bacc. med. tech. za svoj je završni rad dobio posebno priznanje i pohvalu komisije Centra za ženske studije za doprinos ženskih/rodnih tema u akademskoj zajednici.
Roberto Licul obranio je 1. rujna 2015. završni rad s temom ''Sestrinstvo kao ženska profesija: stavovi pacijenata Opće bolnice Pula prema sestrinstvu kao rodno/spolno obilježenoj profesiji''. U suradnji s mentoricama doc. dr. sc. Ivom Rinčić i Stjepkom Popović, mag. educ. soc. rad je poslan na natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad ne teme žene, odnosno rodne problematike Centra za ženske studije. Nedavnom je odlukom rad zaslužio ''posebno priznanje i pohvalu Komisije za doprinos vidljivost ženskih/rodnih tema u akademskoj zajednici''.
Svečana dodjela nagrada bit će održana u utorak, 17. studenoga 2015. u 18 sati u sklopu Dana Marije Jurić Zagorke, u prostorima Centra za ženske studije, Dolac 8, Zagreb.
Čestitamo kolegi Liculu i mentoricama!
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk