Natječaji za osoblje

Održavanje nastave/podučavanje za nastavno osoblje i stručno usavršavanje/osposobljavanje za nastavno i nenastavno osoblje. Moguća je i kombinacija podučavanja i usavršavanja.
Aktivnost održavanja nastave/poučavanja omogućava nastavnom osoblju visokog učilišta da poučava na partnerskom visokom učilištu u inozemstvu. Mobilnost osoblja u svrhu poučavanja može se odvijati u bilo kojem području studija / bilo kojoj akademskoj disciplini. Aktivnost stručnog usavršavanja/osposobljavanja podupire profesionalni razvoj nastavnog i nenastavnog osoblja visokog učilišta u obliku osposobljavanja u inozemstvu (osim konferencija) i praćenja rada / hospitiranja / osposobljavanja na partnerskom visokom učilištu ili u drugoj odgovarajućoj organizaciji u inozemstvu. 

Natječaj za mobilnost osoblja

2.3.2020. Sveučilište u Rijeci raspisuje ERASMUS natječaj za mobilnost osoblja u 2020./ 2021.

Tekst natječaja za 2020./2021.  

Prijave na natječaj podnose se isključivo elektroničkim putem klikom na poveznicu PRIJAVA zaključno do 1. svibnja 2020., u 12:00 sati. (produljenje roka zbog izvanrednih okolnosti)

Institucije na kojima možete ostvariti mobilnost u 2020. / 2021. (za aktivnost održavanja nastave)

Popis Erasmus koordinatora

CEFR description levels – razine poznavanja jezika

Izračun financijske potpore

Smjernice za izbor osoblja

Nositelji Erasmus povelje 

Natječajna dokumentacija (uz dokumentaciju navedenu u Tekstu natječaja, točki H) nalazi se u dokumentima.

UPUTE ZA ONLINE PRIJAVU
Prijave na natječaj podnose se isključivo elektroničkim putem klikom na poveznicu PRIJAVA.

Preporuka: prijavu izvršite nekoliko dana prije isteka roka kako ne bi došlo do tehničkih poteškoća zbog velikog broja korisnika/unosa.
U nastavku natječaja nalaze se upute za online prijavu.
Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik. Pristupite SharePoint portalu i online prijavi upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom).
Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr koji je potreban za pristup online prijavi, molimo vas da se obratite kontakt osobi na svojoj sastavnici! popis
Upute za popunjavanje online obrasca nalaze se na SharePoint portalu.

U slučaju poteškoća s povezivanjem na SharePoint portal, molimo vas da kontaktirate Sveučilišni informatički centar na adresu sharepoint.sic@uniri.hr.

Dokumenti

accordion-block_5c9fd7fe8c4b4

Korisni linkovi

Vijesti